Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

8 Αυτόματοι πωλητές που δεν θα πιστεύεται ότι υπάρχουν


Το παρακάτω μηχάνημα σου σερβίρει ζεστή πίτσα σε 90 δευτερολεπτα, έχει 3 διαφορετικά είδη πίτσας και μπορείς να διαλέξεις. Υπάρχει μονό στην  Αμερική .




Αυτός ο αυτόματος πωλητής εγκαταστάθηκε πρώτη φορά στην Carnaby Street του Λονδίνου. Διαθέτει 24 ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών σε 6 μεγέθη . Απλά βάζεις τα  χρήματα  και πληκτρολογείς τον κωδικό.




Στην Ιαπωνία έχουν αυτόματους πωλητες σχεδόν για όλα τα προϊόντα  . Εδω βλέπουμε ένα με παγάκια. Βάζεις κέρμα παίρνεις παγάκια.




24-ωρη ιατρική μαριχουάνα σε μηχάνημα αυτόματης πώλησης,  για ασθενείς που πάσχουν από χρόνιο πόνο. Για να μπορέσεις να πάρεις την μαριχουάνα έκτος από κέρμα πρέπει να έχεις και την ειδική κάρτα από τον γιατρό σου.



Πόσες φορές σου έτυχε μέσα στην  άγρια νύχτα να θέλεις 1 κιλό κιμά ή μια μπριζόλα ; το παρακάτω κρεοπωλείο στην Ισπανία βρήκε την λύση . 24 ώρες φρέσκο κρέας .




Στην Ιαπωνία υπάρχει και πωλητής αυγών. Τα αυγά είναι από ένα κοντινό αγρόκτημα, και ο γεωργός γεμίζει το μηχάνημα καθημερινά με φρέσκα αυγά.



Είναι 23:00 και όλα τα καταστήματα είναι  κλειστά αλλά εσείς  θέλετε απεγνωσμένα λίγα ρεπάνια . Αν είστε στην Ιαπωνία τρέχετε στον αυτόματο πωλητή και σας προμηθεύει φρέσκα λαχανικά στην στιγμή. 


Σας τέλειωσε το χαρτί υγείας ; Υπάρχει και για αυτό πωλητης,  άλλωστε είπαμε στην Ιαπωνία βρίσκεις τα πάντα κάθε ώρα .



2 σχόλια: