Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Αδικοχαμένοι Έλληνες Ηθοποιοί


Λίζα Μαλινδρέτου

Η ανεργία την οδήγησε στον κόσμο των ναρκωτικών και αυτά στο θάνατο, το 2006 σε ηλικία μόλις 38 ετών. 



Ρένα Παγκράτη

 
Πέθανε στην Αθήνα στις 25 Ιουνίου 1998 από φαρμακευτική δηλητηρίαση. Ο θάνατός της ήταν αυτοκτονία, απόρροια της οικονομικής ανέχειας και της ανεργίας της τα τελευταία χρόνια.

Πέτρος Λοχαΐτης


Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, στον Θεολόγο όπου διατηρούσε εξοχικό το 1976, όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε σε βράχο.  Επίσης υπήρξαν τότε φήμες ότι είχε αυτοκτονήσει γιατί είχε συζυγικά προβλήματα με τη γυναίκα του. 



Κατερίνα Γώγου

Από μικρή δούλεψε σαν ηθοποιός στο θέατρο και στον κινηματογράφο, κυρίως σε ταινίες της Φίνος Φίλμς. επίσης ήταν ποιήτρια  και συγγραφέας , αυτοκτόνησε με χάπια και αλκοόλ στις 3 Οκτώβριου 1993.

Βάσος Ανδριανός

  Ο ηθοποιός υπέφερε από καταθλίψει λόγω προβλημάτων υγείας, που είχαν αποτέλεσμα την αδυναμία του να εργαστεί. Στις 21 Δεκεμβρίου 1999 σκοτώθηκε έπειτα από πτώση από τη βεράντα του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας που διέμενε.  Για τα αίτια του θανάτου του ορισμένοι ανέφεραν ότι ο Ανδριανός αισθάνθηκε ζαλάδα και έπεσε στο κενό, παρασύροντας μια ξαπλώστρα,  ενώ άλλοι έκαναν λόγο για πιθανή αυτοκτονία.
 
Λευτέρης Βουρνάς


 Έδωσε τέλος στη ζωή του την 1η Ιουνίου του 87. Έκοψε τις φλέβες του και έκανε βουτιά στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού, εικάζεται πως ο γόης της δεκαετίας του '70 είχε προσβληθεί από τον ιό του AIDS, Φήμες οι οποίες αργότερα διαψεύστηκαν από την γυναίκα του ηθοποιού.

Νίκος Σεργιανόπουλος


Στις 4 Ιουνίου 2008 βρέθηκε δολοφονημένος στο διαμέρισμά του , τραυματισμένος θανάσιμα με 21 μαχαιριές



Ελευθερία Βιδάκη

 

30 Μαρτίου του 2004, η 37χρονη ηθοποιός έκανε βουτιά στο κενό, πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε. Αιτία αυτής της πράξης της ηθοποιού ήταν η επιλόχειος κατάθλιψη από την οποία έπασχε μετά την γέννηση του γιου της. 



Νίκος Γαροφάλλου



Ο ηθοποιός έπεσε θύμα τροχαίου στο Λουτράκι κοντά στο εξοχικό του σπίτι, καθώς τον παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Πέθανε 25 Αυγούστου 2009


7 σχόλια:

  1. και πριν λιγες μερες εφυγε αδικα ο ξανθος ''βασιλιας'' μας Τόμας Πρωτόπαπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κριμα για αλους αλλα περισσοτερο γιαυτους που φυγανε απο την ζωη χωρις να το επιλεξουν...οπως ατυχημα(τομας κ.α..)η δολοφονια(νικος σεργιανοπολος κ.α..
    )....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι να χανοντε αδικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τους σκεπαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή