Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Συγκινητικές φωτογραφίες (2)


Το τεσσάρων μηνών κοριτσάκι σώθηκε από θαύμα, βρέθηκε 4 μέρες μετά στα συντρίμμια που άφησε το τσουνάμι στην Ιαπωνία



 
Ο Πελέ και ο  Bobby Moore ανταλλάσουν φανέλες το 1970 ως ένδειξη αμοιβαίου σεβασμού κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου που είχε αμαυρωθεί από τον ρατσισμό.


 Ο 8 χρόνος  Christian Golczynski παραλαμβάνει την σημαία για τον νεκρό πατέρα του που πήγε εθελοντικά στο Ιράκ και σκοτώθηκε λίγες εβδομάδες πριν την επιστροφή του

 
Ένας μοναχός προσεύχεται για έναν ηλικιωμένο άνδρα που πέθανε ξαφνικά, ενώ περιμένε ένα τρένο στην Shanxi Taiyuan, Κίνα.

 
Ο  Leao κάθεται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στον τάφο του ιδιοκτήτη του, ο οποίος πέθανε στις καταστροφικές κατολισθήσεις κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο στις 15 Ιανουαρίου 2011.

 
Ο John F. Kennedy ο νεώτερος χαιρετά το φέρετρο του πατέρα του μαζί με την τιμητική φρουρά.


Ένας σκύλος παραδίδεται στον ιδιοκτήτη του μετά το τσουνάμι στην Ιαπωνία το 2011


 
1 Οκτωβρίου 1940, ο μικρός φωνάζει "Περιμενε και μένα μπαμπά."


Ο ιερέας  Luis Padillo δίνει την τελευταία μετάληψη στον στρατιώτη που  τραυματίστηκε από πυρά ελεύθερων σκοπευτών κατά τη διάρκεια της  εξέγερσης στη Βενεζουέλα


 
Ένας πυροσβέστης δίνει νερό σε ένα κοάλα στην καταστροφική πυρκαγιά που απλώθηκε  σε ολόκληρη τη Βικτώρια, Αυστραλία, το 2009.

 
Οι δημοσιογράφοι Euna Lee και Laura Ling, οι οποίες είχαν συλληφθεί στη Βόρεια Κορέα και καταδικάστηκαν σε 12 χρόνια σκληρής εργασίας, επανασυνδέονται με τις οικογένειές τους. 


 
Η Terri Gurrola ξαναβλέπει την κόρη της που είχε αποχωριστεί για να υπηρετήσει στο Ιράκ για 7 μήνες 


 
Ο Χάρολντ ακούει για πρώτη φορά όταν ένας γιατρός τοποθετεί ένα ακουστικό στο αριστερό αυτί του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου