Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Οι 10 ποιο τρομακτικοί serial killers (Μερος 1)







O John Wayne Gacy, επίσης γνωστός ως "The Clown Killer». Συνελήφθη για  σεξουαλική επίθεση εναντίον δύο έφηβων αγοριών το 1968 και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση.  Λόγω υποδειγματικής συμπεριφοράς ως τρόφιμος αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή μετά από μόλις 18 μήνες.  Αφού μετακόμισε και παντρεύτηκε φαινομενικά άλλαξε ζωή, του άρεσε να ντύνεται "Pogo ο Κλόουν" και να πηγαίνει εθελοντικά στα πάρτι παιδιών, ήταν αξιοσέβαστος γείτονας και όλοι τον συμπαθούσαν. Μετά από 6 χρόνια συνελήφθη  για φόνους 33 αγοριών.  Έθαβε τα θύματα του στην άυλη του, στο υπόγειο του σπιτιού του και στις όχθες ενός ποταμού, μετά από μια πλήρη ομολογία εκτελέστηκε το 1994. 



 
Ο Jeffrey Dahmer είναι ένας από τους πιο τρομακτικούς κατά  συρροή δολοφόνους στην ιστορία των ΗΠΑ. Στην διάρκεια δεκατριών ετών, ο  Dahmer δολοφόνησε  17 άνδρες, οι δολοφονίες περιελάμβαναν βιασμό, διαμελισμό, νεκροφιλία και κανιβαλισμό.  Στις 22 Ιουλίου  1991, ο Dahmer παρασέρνει στο σπίτι του τον  Tracy Edwards, ο Edwards αντιλήφθηκε  πως κάτι συμβαίνει από την τρομερή δυσοσμία που έβγαινε από ένα μεγάλο μπλε βαρέλι, τότε ο Dahmer προσπάθησε να του περάσει χειροπέδες, πάλεψαν και ο Edwards το έσκασε, βγήκε στο δρόμο και μετά από αγωνιώδη προσπάθεια βρήκε ένα περιπολικό. Η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του δολοφόνου φωτογραφίες από διαμελισμένα πτώματα, ένα βωμό στολισμένο με ανθρώπινα κεφάλια, ανθρώπινα υπολείμματα στο ψυγείο του, μια ανθρώπινη καρδιά στην κατάψυξη και πτώματα βυθισμένα σε οξυ.  Ο Dahmer φυλακίστηκε,  στις 28 Νοεμβρίου 1994 ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από έναν κρατούμενο που ήταν και αυτός έγκλειστος στο Columbia Σωφρονιστικό Ίδρυμα, όπου είχε φυλακιστεί και ο ίδιος.






 
Ο  Ted Bundy ήταν ένας όμορφος άντρας,  πολύ φιλικός και χαρισματικός ,πίσω από το προσωπείο κρυβόταν ένας κατά συρροή δολοφόνος, από το 1974 έως και το 1978 σκότωσε 30 γυναίκες , ο αριθμός είναι αυτός που ομολόγησε,  η αστυνομία πίστευε πως τα θύματα του είναι πολύ περισσότερα. Ο Bundy παρέσερνε τα θύματα του υποδυόμενος άτομο με ειδικές ανάγκες , άλλες φορές εισέβαλε στα σπίτια των θυμάτων και τα επιθετόταν  με ένα ρόπαλο ενώ αυτές κοιμόταν, οι φόνοι περιελάμβαναν  βιασμούς,  βασανιστήρια, και διαμελισμό , συχνά κρατούσε  αναμνηστικά (όπως τα κεφάλια τους) στο διαμέρισμα του. Μετά από μια συναρπαστική καταδίωξη της αστυνομίας,  ο Bundy τελικά 
συνελήφθη και  οδηγήθηκε  στη δικαιοσύνη το 1979. Εκτελέστηκε  στην ηλεκτρική καρέκλα τον Ιανουάριο του 1989.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου