Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ρόλοι που αρνήθηκαν ..


Και θριάμβευσαν άλλοι...





 
Ο Sean Connery δεν δέχτηκε τον ρολό του Γκάνταλφ στον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών".. Τελικά επιλεκτικέ ο φανταστικός Ian McKellen..



Η Gwyneth Paltrow ήταν η πρώτη επιλογή του James Cameron να παίξει την Rose στο "Τιτανικός". Όταν εκείνη δεν δέχτηκε, η Claire Danes προσφέρθηκε να ενσαρκώσει εκείνη την Rose, αλλά ο Cameron δεν δέχτηκε, γιατί τον προηγούμενο χρόνο είχε πρωταγωνιστήσει με τον Leonardo DiCaprio στο Romeo + Juliet. Η Kate Winslet τελικά πήρε τον ρολό και χαμένη δεν βγήκε ..



Ο ρόλος της Vivian στην ταινία Pretty Woman αρχικα είχε προταθεί στην Daryl Hannah, αλλά αφού διάβασε το σενάριο αρνήθηκε λέγοντας ότι μπορεί να παρουσιάζεται σαν ρομαντικό παραμύθι αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια ιστορία που προσβάλει το γυναίκειο φύλο. Η Julia Roberts έγινε τεράστιο αστέρι μετα από αυτή την ταινία.



Ο Matt Damon  είχε συζητήσεις με τον James Cameron  για το υπεροχο «Avatar». Τελικά δεν δέχτηκε και δόθηκε ο ρόλος στον Sam Worthington.



Ο ρόλος του Wolverine στο πρώτο "X-Men ήταν να δοθεί στον Russell Crowe, όταν αυτός απαίτησε πολλά χρήματα, ο ρόλος δόθηκε στον  Hugh Jackman.



Οι ηθοποιοί Gene Hackman, Jeremy Irons και Sean Connery , αρνήθηκαν να παίξουν τον Hannibal Lecter  στην ταινία "Η Σιωπή των Αμνών". Τελικά ο Anthony Hopkins πήρε τον ρολό  και παρά το ότι η εμφάνισή του στην ταινία είναι μόλις 16 λεπτά κερδισε  το οσκαρ. Επισης κατέχει ρεκόρ ως μικρότερος Α' Ρόλος στην ιστορία των Όσκαρ, που κέρδισε το βραβείο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου