Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ρόλοι που αρνήθηκαν .. ( 2 )

Και θριάμβευσαν άλλοι...






Στον John Travolta προσφέρθηκε ο ρόλος του Forrest Gump, εκείνος αρνήθηκε και αποφάσισε να παίξει στο Pulp Fiction. Ο Tom Hanks έπαιξε και κέρδισε ένα ακόμη Oscar, αλλά και ο Travolta δεν έμεινε παραπονεμένος αφού με το Pulp Fiction κερδίζει υποψηφιότητα για Oscar  Α΄ ανδρικού ρόλου.



Στον Will Smith παραδόθηκε το σενάριο του "Matrix", αυτός δηλώνει ότι δεν το διάβασε έγκαιρα αφού ήταν στο γήπεδο,  αλλά και πάλι δεν θα το έκανε αφού τον μπέρδευε το σενάριο. ‘Ο Keanu Reeves μάλλον είναι πιο έξυπνος’ θα δηλώσει αργότερα..



Η Nicole Kidman προοριζόταν για τον ρολό της Hanna Schmitz στο The Reader (Σφραγισμένα Χείλη) όταν εκείνη αρνήθηκε γιατί ήταν έγκυος  προσφέρθηκε στην Kate Winslet , αφού τον αρνήθηκε πέντε φορές  δέχτηκε να τον ερμηνεύσει.  Τελικά κέρδισε  το Oscar..



Σφραγισμένα Χείλη
Ο ρόλος του Sam Wheat στην ταινία Ghost είχε αρχικα δοθεί στον Bruce Willis αλλά αρνήθηκε λέγοντας ότι το παίξει ένα φάντασμα θα ήταν επιζήμιο για την καριέρα του, τελικά τον πήρε ο αξέχαστος Patrick Swayze.. Φυσικά ο Willis έπαιξε το φάντασμα αρκετά χρόνια αργότερα στην ταινία έκτη αίσθηση και κέρδισε τις εντυπώσεις..



Στον  Tom Selleck προσφέρθηκε ο  ρόλος του Ιντιάνα Τζόουνς  στην ταινία Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού, απέρριψε τον ρολό γιατί είχε δεσμευτεί να εμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά "Magnum PI". Τελικά μετά από 3 εβδομάδες ο Steven Spielberg  πείθει τον George Lucas να πάρουν τον  Harrison Ford για τον ρολό..


Στον Mickey Rourke και στον Sylvester Stallone είχε προσφερθεί αρχικα ο ρόλος του Axel Foley στο  Beverly Hills Cop. Η ταινία ήταν δράσης και τελικά κατέληξε κωμωδία, ξαναγράφτηκε βιαστικά  όταν ανέλαβε τον ρολό ο Eddie Murphy




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου