Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Απιστευτες φωτογραφιες χωρις photoshop


Η εκκολαπτόμενη 14χρονη φωτογράφος, Nikki Jane κατάφερε να αποθανατίσει μια αντανάκλαση του ουρανού σε μια λακκούβα .



Στην περίπτωση αυτή, ένα σύννεφο στο βάθος έτυχε να έχει το τέλειο σχήμα για να λειτουργήσει ως «ατμός». Ενώ στην άλλη φωτογραφία έχει το σχήμα ενός παγωτού.






Ο φωτογράφος γέρνει το τραπέζι και τη φωτογραφική μηχανή προς την ίδια γωνία, το αποτέλεσμα δικαιώνει τον φωτογράφο για την σκέψη του.





Το μικρό κορίτσι φαίνεται  γιγάντιο, στέκεται περίπου σε ύψος  324 m. Η χαμηλή γωνία της κάμερας και μεγάλο βάθος του  πεδίου συνθέτουν την φωτογραφία.



Μια φανταστική φωτογραφία με τίτλο : Περπάτημα στο νερό της  Ινδονησίας. Εδω ο αντικατοπτρισμός κάνει όλη την δουλεία.





Μοιάζει σαν σφουγγαρίστρα με  πρόσωπο, αλλά στην πραγματικότητα είναι έναΟυγγρικό τσοπανόσκυλο ράτσας  Puli που πραγματοποιεί ένα άλμα.



Το σχήμα του νησιού μοιάζει να είναι τεχνητό, όμως είναι έργο της φύσης. Αυτό το χαριτωμένο νησάκι σε κάθε πλευρά έχει άμμο που επισημαίνει το σχήμα του. Βρίσκεται στο Zadarski Kanal (Zadar Channel) μεταξύ Zadar και νήσου Pasman.






Είναι μια πραγματική φωτογραφία, η μεγαλύτερη καρέκλα του κόσμου, στην πλατεία του Manzano, Ιταλία. 




Υπάρχει ένα μαγικό μέρος στη Βολιβία, που ονομάζεται Salar de Uyuni, μπορείτε να βγάλετε εκπληκτικές φωτογραφίες σαν και αυτές. Είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο επίπεδη επιφάνεια καλυμμένη με αλάτι,  το σύνολο της είναι  10.582 τετραγωνικά χιλιόμετρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου